Wist je dat... er een heel tof zomerprogramma is samengesteld voor alle kinderen en jongeren uit Reimerswaal?

Op de website van inreimerswaal.nl kun je precies zien wat er wanneer waar te doen is. Heb je een vraag aan één van de jongerenwerkers? Die kun je ook via de website www.inreimerswaal.nl stellen. We hopen jullie allemaal te zien bij de activiteiten!

Programma

  • Donderdag 16 juli a.s. organiseren we van 10.00 tot 11.30 uur Oud-Hollandse spelen voor kinderen uit de groepen 1 t/m 8 in dorpshuis MeerWaarde, Mauritsstraat 4 te Waarde. Deelname is gratis, maar je moet wel inschrijven*.
  • Donderdag 16 juli a.s. organiseren we van 13.30 tot 15.30 uur Oud-Hollandse spelen voor kinderen uit de groepen 1 t/m 8 in de speeltuin “Bessentuin, tussen de Kruisbessestraat en Zwartebessestraat in Krabbendijke. Deelname is gratis en inschrijven niet nodig.
  • Maandag 20 juli a.s. organiseert ‘Fit in Oostdijk’ een gezellige ouder en kind gymles met als thema ‘Sttt… de tijger slaapt’ voor peuters en hun ouders van 9.30 tot 10.15 uur. Van 10.30 tot 11.30 uur wordt er een sportieve acrogym-les voor basisschoolkinderen van groep 1 t/m 8 georganiseerd. Beide activiteiten vinden plaats aan de Lavendeldijk 15a te Oostdijk. Deze activiteiten zijn gratis, maar je moet wel inschrijven*.
  • Dinsdag 21 juli a.s. organiseren we 13.30 tot 15.30 uur racketfun voor de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 bij de pannakooi aan de Hogeweg te Yerseke. Deelname is gratis.
  • Woensdag 22 juli a.s. organiseren we van 10.00 tot 11.30 uur ‘Hansweert Schoon’ voor jong & oud. We hebben knijpers, vuilniszakken en we gaan zwerfafval opruimen om Hansweert iets schoner te krijgen. We verzamelen om 10.00 uur bij de pannakooi (kruispunt Veerweg/Nieuwstraat) in Hansweert. Graag vooraf inschrijven*.
  • Woensdag 22 juli a.s. organiseren we van 13.30 tot 15.30 uur een leuke sport- en spelmiddag voor kinderen uit groep 3 t/m 8 op de ijs-skeelerbaan aan de Nieulandestraat in Krabbendijke. Deelname is gratis en inschrijven niet nodig.
  • Donderdag 23 juli a.s. organiseren we van 10.00 tot 11.30 uur een knutselactiviteit voor kinderen uit groep 1 t/m 8 in de sportkantine van voetbalvereniging Kruiningen, Blauwhoefseweg 1. Deelname € 1,– en inschrijven verplicht*. VOL = VOL.

* Wil je meer informatie over één van de activiteiten of het verdere programma van de zomervakantie zien, kijk dan op www.inreimerswaal.nl (activiteitenkalender en scroll naar de juiste datum), hier kun je ook inschrijven voor verschillende activiteiten!